Pagina de plati yourpay.ro Am efectuat configurarile necesare, platile online se pot efectua din acest moment. Pentru accesarea platformei exista un Buton in partea de sus-stânga a Website-ului Pagina de plati este urmatoarea: yourpay.ro

Str. Principală, Nr. 1, Loc. Hudești, Jud. Botoșani +40 231 623 102 secretariat@hudesti.ro
roenfrdehuit

Contractare servicii de curatenie

R O M Â N I A

CONSILIUL LOCAL HUDESTI

J U D E Ţ U L B O T O Ş A N I

Nr. 854 din 30.01.2023

 

ANUNȚ

PRIMARIA COMUNEI HUDESTI, JUDETUL BOTOSANI ANUNTA OPERATORII ECONOMICI DE INTENTIA DE A CONTRACTA : SERVICII DE CURĂȚENIE A BIROURILOR SI SPATIILOR EXTERIOARE DE LA SEDIUL PRIMARIEI HUDESTI, JUDETUL BOTOSANI.

OFERTELE FINANCIARE SE VOR DEPUNE LA SEDIUL PRIMARIEI PANA IN DATA DE 10.02.2023– ORA 10.00 .OFERTELE FINANCIARE VOR FI ELABORATE CONFORM CAIETULUI DE SARCINI CU PRET/ORA DE PRESTARE SERVICIU. DOCUMENTATIA SI FORMULARELE DE PARTICIPARE LA LICITATIE SE POT PROCURA GRATIS DE LA BIROUL ACHIZITII PUBLICE ZILNIC INTRE ORELE 08-16.

RELATII SUPLIMENTARE LA SEDIUL PRIMARIE HUDESTI, JUDETUL BOTOSANI, TEL.0231623102,email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

PRIMARUL COMUNEI HUDESTI,

ATOMEI VIOREL

Detalii contact

Telefon Robot: +40 231 623 102

Adresa: Strada Principală, Nr. 1, Loc. Hudești, Cod 717210, Jud. Botoșani

Email: secretariat@hudesti.ro, primariahudestibt@gmail.com

Rezultate bune

Se poate afirma că până in prezent s-au obținut unele rezultate bune, dar nu pe măsura posibilităților existente la nivelul comunei noastre.
În noile condiții se face tot mai simțită nevoia, cel puțin în infrastructură, a parteneriatului public – privat. În acest sens, și la nivelul comunei Hudești ar trebui să se vadă o creștere mai mare a disponibilităților sectorului privat de a prelua o parte din responsabilitățile și riscurile sectorului public, iar pe de altă parte, a sectorului public de a privatiza unele servicii de utilitate publică. Pe lângă alte metode tradiționale acest parteneriat trebuie privit ca o opţiune viabilă chiar și la nivelul comunei Hudești. {Play}

Reprezinta locuitorii ei

Primarul ales reprezinta localitatea si pe locuitorii ei. El trebuie sa asigure ordinea, fiind in stransa colaborare cu Politia; vegheaza la respectarea drepturilor cetatenilor; este ordonator de credite; este administratorul bunurilor comunei; se preocupa de calitatea si intretinerea drumurilor si podurilor publice; oficiaza casatoriile; se preocupa de bunul mers al treburilor din comuna.
Inainte de 1990 multi primari, mai mult impusi decat alesi s-au angajat ca vor face si vor drege. E necesar sa recunoastem ca s-au facut si unele lucruri bune dar nu pe masura conditiilor si posibilitatilor existente la Hudesti. {Play}