Pagina de plati yourpay.ro Am efectuat configurarile necesare, platile online se pot efectua din acest moment. Pentru accesarea platformei exista un Buton in partea de sus-stânga a Website-ului Pagina de plati este urmatoarea: yourpay.roCERERE

Str. Principală, Nr. 1, Loc. Hudești, Jud. Botoșani +40 231 623 102 secretariat@hudesti.ro
roenfrdehuit

Parteneri web de backlink

Există trei tipuri de backlink-uri asupra cărora merită să îți îndrepți atenția!

Backlink-urile „organice”

Acest tip de backlink nu necesită nicio acțiune din partea voastră. Pe scurt, dacă un site cu care nu ați avut nici o interacțiune trimite către site-ul vostru un link, acesta este un backlink organic. Când se întâmplă acest lucru? Atunci când cel care face un point-back spre site-ul vostru consideră că un anumit articol de la voi din site merită menționat.

Cum să beneficiați de aceste backlink-uri organice? Soluția este simplă: trebuie să produceți conținut de cea mai bună calitate. Instrumentul cel mai la îndemână este blogul. Aflați care este lungimea ideală a unui articol de blog!

Backlink-urile manuale

Acest tip de backlink-uri pot fi realizate prin intermediul unui „guest blog” pe alt site. Este o oportunitate bună de a vă menționa propria pagină web, prin intermediul unui link  – desigur, cu permisiunea proprietarului.

Link-building

Backlink-uri care se realizează prin așa numita strategie de link-building – conținut creat corect și postat pe pagini cu DA ridicat și spam score mic.

Articolele trebuie să conțină in general pana in 800-1000 de cuvinte unice, cu focus pe cuvintele cheie vizate.În general, rezultatele încep sa se vadă după circa 20-30 de săptămâni, de aceea derularea unei campanii de succes necesită cel puțin 12 luni de zile. Recomandarea generală legată de cadența publicării este de 6-10 articole lunar.

Este de menționat faptul că utilizarea excesivă a acestei metode vă poate eroda reputația SEO, ceea ce înseamnă că site-ul va putea fi penalizat, pierzând-și poziția în căutările organice.

Program de Lucru

Luni-Vineri 08-16

 > Detalii contact <

alegeri locale 2024

Anunturi

Ministerul Muncii și Protecției Sociale a elaborat o broșură de informare pentru consumatorii vulnerabili, ce cuprinde o serie de informații utile

Statistica trafic web

Astăzi35
Ieri266
Săptamână625
Lună3873
Total157943
24-05-22

Detalii contact

Telefon Robot: +40 231 623 102

Adresa: Strada Principală, Nr. 1, Loc. Hudești, Cod 717210, Jud. Botoșani

Email: secretariat@hudesti.ro, primariahudestibt@gmail.com

Rezultate bune

Se poate afirma că până in prezent s-au obținut unele rezultate bune, dar nu pe măsura posibilităților existente la nivelul comunei noastre.
În noile condiții se face tot mai simțită nevoia, cel puțin în infrastructură, a parteneriatului public – privat. În acest sens, și la nivelul comunei Hudești ar trebui să se vadă o creștere mai mare a disponibilităților sectorului privat de a prelua o parte din responsabilitățile și riscurile sectorului public, iar pe de altă parte, a sectorului public de a privatiza unele servicii de utilitate publică. Pe lângă alte metode tradiționale acest parteneriat trebuie privit ca o opţiune viabilă chiar și la nivelul comunei Hudești. {Play}

Reprezinta locuitorii ei

Primarul ales reprezinta localitatea si pe locuitorii ei. El trebuie sa asigure ordinea, fiind in stransa colaborare cu Politia; vegheaza la respectarea drepturilor cetatenilor; este ordonator de credite; este administratorul bunurilor comunei; se preocupa de calitatea si intretinerea drumurilor si podurilor publice; oficiaza casatoriile; se preocupa de bunul mers al treburilor din comuna.
Inainte de 1990 multi primari, mai mult impusi decat alesi s-au angajat ca vor face si vor drege. E necesar sa recunoastem ca s-au facut si unele lucruri bune dar nu pe masura conditiilor si posibilitatilor existente la Hudesti. {Play}